Mr. Bean

Mr. Bean rajzfilm.
Mr. Bean -t, szinte mindenki ismeri, a rajzfilmben nagyon eltalált a karaktere és a csetlése-botlása. Ezek a mesefilmek talán még jobban kihozzák a furcsafejű hős gumi arcát.

Ha tetszik a rajzfilm, kattints a teszik gombra!

 • A palack
  A palack
  Mr. Bean vásárol egy palackba épített, három árbocos vitorlást. Ám a figyelmetlen tejesember véletlenül azt viszi vissza az üres tejesüveg helyett. Mr. Bond, azaz Mr. Bean éjszaka behatol a tejüzembe... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Főúri vendégség
  Főúri vendégség
  Mr. Bean megmenti egy főúri dáma kutyusát. Az elegáns hölgy hálából meghívja egy főúri vacsorára kissé kopott, de látványos kastélyába. Tényleg hálából? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Ebéd két főre
  Ebéd két főre
  Mr. Bean vacsorára hívja barátnőjét, Irma Gobb-ot. A sült csirkét sajnos odaégeti, úgyhogy megpróbál valami mást kitalálni ennivalónak. Bean akarata és kreativitása a magasba szárnyal...! A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Szülinapi maci
  Szülinapi maci
  Teddy születésnapja van. Bean elviszi a mackót ajándékot venni. Majdnem lekésik az ünnepi vacsorát, ahova Bean meghívta barátnőjét, Irmát és Lottie-t, Irma maciját is. A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A bevásárlókocsi
  A bevásárlókocsi
  Mr. Bean-t megkéri Mrs. Wicket, hogy vásároljon be neki is az áruházban. Annyi mindent kell vennie, hogy kénytelen egy új, önjáró bevásárlókocsit tervezni, hogy minden beleférjen... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A világ legnagyobb tévéje
  A világ legnagyobb tévéje
  Bean és Irma addig veszekednek azon, melyik műsort nézzék a tévében, míg az tönkre megy. Kell egy új. Mr. Bean beleszeret az áruház legnagyobb tévéjébe... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A hasonmás
  A hasonmás
  Egy nap Mr. Bean saját klónjával találkozik az utcán. A két Bean összebarátkozik. Ám este együtt vacsoráznak Irmával, Mr. Bean barátnőjével... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Az autogram
  Az autogram
  Mr. Bean nagy rajongója a Csodálatos Énekesnőnek. Elmegy a koncertjére és megpróbál autogramot kérni tőle. De a Csodálatos Énekesnő testőre ezt minduntalan megakadályozza... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Az óriástök
  Az óriástök
  Mr. Bean egy tököt nevel, hogy elnyerje vele a fődíjat. Szomszédjával versenyez, melyiküké lesz nagyobb. Minden trükköt bevetnek a cél érdekében... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Restauráció
  Restauráció
  Őfensége tiszteletére Mr. Bean királyi stílusban díszíti fel a szobáját. A külföldi turisták özönlenek a "Palotába", de Ms. Wicket közbe lép... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Békainvázió
  Békainvázió
  Mr. Bean békatenyésztésre adja a fejét. Ám a békák váratlan túlnépesedésére nem számított! Eközben Mrs. Wicket fontos vendégeket vár vacsorára... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A gólya
  A gólya
  Mr. Bean feltör egy tojást, amiből kibújik egy csóré madárfióka, akiből a világ legszemtelenebb gólyája lesz... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Macskajaj
  Macskajaj
  Scrapper megkeseríti Mr. Bean életét, aki kidobja a kukába. A gonosz macskát elviszik a szemetesek. Bean szerez helyette egy másik, kedvesebb cicát. De át tudja verni Mrs. Wicket-et? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Futóverseny
  Futóverseny
  Mr. Bean összeakad örökös riválisával egy városi futóversenyen. Persze, mindketten minden trükköt bevetnek a győzelem érdekében... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean a zongorista
  Mr. Bean a zongorista
  Mr. Bean vesz egy zongorát, s elhatározza, megtanul rajta játszani és ő lesz a legnagyobb pianista a világon! De ki lesz a zongoratanár? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A hívatlan vendég
  A hívatlan vendég
  Mr. Bean-hez beköltözik Harry, Bean régi iskolatársa. Üröm az örömben, hogy Harry nagyevő, aki még éjszaka is - álomkóros állapotban - a hűtőt fosztogatja... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Börtönben
  Börtönben
  Mr. Bean nagyon hasonlít egy szökött bűnözőre, aki ráadásul nála bújik el. A rendőrök Bean-t viszik a dutyiba, a szökevény pedig ott marad a lakásban. Kinek lesz nehezebb sora: aki börtönbe kerül vagy aki Mrs. Wicket lakója lesz? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A randevú
  A randevú
  Mr. Bean és Irma Gobb randizni mennek. Ám Mr. Bean-nek nem erős oldala a romantika... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Félelem és reszketés
  Félelem és reszketés
  Mr. Bean moziba megy, hogy megnézzen egy rémisztő filmet. Nem is sejti, hogy tényleg meg fog rémülni... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Műkincsrablás
  Műkincsrablás
  Mr. Bean a múzeumban észrevesz egy műkincstolvajt. Egészen Párizsig követi a bűnözőt, hogy visszaszerezze az értékes zsákmányt... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean az étteremben
  Mr. Bean az étteremben
  Mr. Bean Teddy mackóval egy elegáns étteremben vacsorázik. Pár rongyrázó híresség is érkezik, akik langusztát lakmároznának vacsorára. Mit tesz ilyenkor egy állatbarát? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Autóüldözés
  Autóüldözés
  Mr. Bean autója végleg lerobban. Jobb híján szerez egy hőlégballont. Nagy meglepetés éri a fellegek között... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A feltaláló
  A feltaláló
  Mr. Beant kitúrja kényelmes bérleményéből egy feltaláló, akit Mrs. Wicket megkedvel, hasznos találmányai miatt. A találékony Bean a hideg és kopott padlásszobában arra készül, hogy visszaszerezze komfortos albérletét a betolakodótól... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Az aranyhal
  Az aranyhal
  Teddy mosodába kerül, mert büdös lett, amikor beesett az olajos halak közé. Míg a mackó házon kívül van, Mr. Bean megment egy aranyhalat és magához veszi... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Macskamegőrzés
  Macskamegőrzés
  Mr. Bean hibájából Mrs. Wicket kórházba kerül. Amíg hazatér, Mr. Bean vigyáz a macskájára. Ám Scrapper és Mr. Bean ki nem állhatják egymást... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A tolvaj szarka
  A tolvaj szarka
  Mr. Bean ápolásba vesz egy sebesült szarkát. Ám a kis beteg odahordja Bean lakásába azokat ékszereket, amiket éjjel elcsen... másnap reggel csattan a bilincs a mit sem sejtő főhősünk csuklóján... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Nővér!
  Nővér!
  Mr. Bean irigyli, hogy milyen jól bánnak a sérültekkel. Etetik, itatják, kedvüket keresik az ápolók. Bean lábtörést színlel, így bejut az áhított kórházba... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Szomszédok
  Szomszédok
  Mr. Bean épp kedvenc tévéműsorát nézné, de zavarja a szomszédja és annak számos és hangos családtagja. Bean megpróbál egy nyugodt helyet találni magának... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Hajvágás
  Hajvágás
  Mr. Bean hős lesz, így riport készül róla egy újságban. Érkezik egy fotós is, hogy lefényképezze. Ám hősünk elégedetlen a saját frizurájával, így előbb fodrászhoz megy. De ott túl sokat kell várni... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Fogfájás
  Fogfájás
  Este Mr. Bean kedvenc vámpírfilmjét nézi kedvenc foteljából. Ám a foga beletörik a pattogatott kukoricába. Próbálja pótolni de végül csak elmegy a fogorvoshoz... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A teniszlabda
  A teniszlabda
  Mr Bean a parkban sétál, mikor a teniszpályáról elé pattan egy teniszlabda. Sportszerűen visszadobja, de a labda egy ház tetőereszében landol. A teniszező szomszéd kissé morcos lesz. Hogy szerzi vissza Mr. Bean a labdát...? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A rózsaszín háziállat
  A rózsaszín háziállat
  A Burglar testvérek gaztetteinek következménye képpen Mr. Bean szert tesz egy rózsaszín lényre. Hősünk utánajár, mi is lehet ez? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean gyerekkora
  Mr. Bean gyerekkora
  Mr. Bean elbújik a padláson a főbérlője elől. A félhomályban felfedezi régi kacatjait és ezek kapcsán eszébe jutnak a gyerekkori csínytevései. Látni akarjátok a fiatal Mrs. Wicketet vagy a macskáját, Scrappert, kölyökként...? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean a palotában
  Mr. Bean a palotában
  Mr. Bean mint talpig angol, nagy rajongója a Királynőnek. Kedvenc bögréje is őt ábrázolja. Egyik reggel a bögre eltörik. Mr. Bean megpróbál egy újat szerezni helyette. Eljut a Királyi Palotába, ahol összeakad a Királyi Kutyával... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Teddy a pilóta
  Teddy a pilóta
  Egy távirányítós modellrepülő megtámadja Teddyt a parkban. Mr. Bean nem hagyja annyiban, ő is beszerez egyet Teddynek a játékboltban. Jöhet az évszázad légicsatája...! A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Kemping
  Kemping
  Mr. Bean kempingezni vinné Teddy-t. Mit vegyen? Talán sátrat? Lakókocsit? Az áruház biztonsági őre átveri hősünket. De Mr. Bean visszavág...! A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Fedél nélkül
  Fedél nélkül
  Szegény Bean! Miután összeveszett Ms. Wicket-tel, az kirúgja a bérelt lakásból. Mr. Bean új otthont keres magának, ami nem is olyan egyszerű... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Kincskeresés
  Kincskeresés
  Mr. Bean a padláson, egy régi, poros ládika mélyen titkos térképet talál, mely elvezeti a gyermekkorában elrejtett kincshez. A térkép utasításai alapján Mr. Bean nekiáll felkutatni a kincset... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Kanapé
  Kanapé
  Mr. Bean kanapéja tönkrement. Mielőbb be kell szereznie egy újat, hogy kényelmesen nézhesse Teddyvel a kedvenc műsorát a tévében. De az új kanapé nagyon drága...! A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Útépítés
  Útépítés
  Egyik hajnalban Mr Bean arra riad, hogy légkalapáccsal törik az utcát az ablaka alatt. Bean mindent megtesz, hogy az útbontó brigádot rávegye, hagyjon fel a zajongással... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Napsugár
  Napsugár
  Mr. Bean leugrik Teddyvel a partra napozni. Ám a strandon tömeg van, valaki mindig eltakarja előle a napot. Ráadásul befelhősödik az ég és csak egyetlenegy napsugár tűz le a földre, amely mindig vándorol. Kezdődik az üldözés...! A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Állatok tartása tilos!
  Állatok tartása tilos!
  Mr. Bean megpróbál állatokat felvinni a lakásába, anélkül, hogy azt észre venné Mrs. Wicket, a szőrösszívű főbérlő... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean kincse
  Mr. Bean kincse
  Mr. Bean-nek megtetszik a kincsvadászat. Saját fémkeresőt eszkábál magának a sufniban. Ám a Burglar fivérek is szemet vetnek a kiásott, ókori kincsekre... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Tavaszi nagytakarítás
  Tavaszi nagytakarítás
  Eljött a tavaszi nagytakarítás ideje. Mr. Bean nekiugrik a lakásnak. És amibe ő egyszer belekezd... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Pantomim
  Pantomim
  Mr. Bean a parkban mutatványosokba ütközik. Egy éhes és trükkös pantomimjátékos folyamatosan piszkálja, haza is követi... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A légy
  A légy
  Egy nyári éjszakán Mr. Bean nem tud aludni a forróságban. Ráadásul egy legyecske is beszemtelenkedik a nyitott ablakon és ráül Mr. Bean orra hegyére. Ezzel mindent elsöprő, gigászi harc veszi kezdetét...! A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean, a művész
  Mr. Bean, a művész
  Mr. Bean is olyan sikeres akar lenni, mint az utcai festőművész. Olajfesték híján ételekből készít festéket, majd vidékre utazik, hogy ott megfesse élete nagy alkotását... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Megállni tilos
  Megállni tilos
  Mr. Bean a Titanic-ot akarja megnézni a moziban, de nem talál magának parkolóhelyet... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Teddy eltűnik
  Teddy eltűnik
  Teddy-t elrabolja a két Burglar testvér a szomszédból. Mr. Bean mindent megtesz, hogy rátaláljon és visszaszerezze leghűbb társát... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A természet lágy ölén
  A természet lágy ölén
  Mr. Bean elmegy kirándulni, hogy elkészíthesse a világ legjobb állatfotóit. Addig Teddy mackó vigyáz a lakásra... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz