Mr. Bean

Mr. Bean rajzfilm.
Mr. Bean -t, szinte mindenki ismeri, a rajzfilmben nagyon eltalált a karaktere és a csetlése-botlása. Ezek a mesefilmek talán még jobban kihozzák a furcsafejű hős gumi arcát.

Ha tetszik a rajzfilm, kattints a teszik gombra!

 • Nővér!
  Nővér!
  Mr. Bean irigyli, hogy milyen jól bánnak a sérültekkel. Etetik, itatják, kedvüket keresik az ápolók. Bean lábtörést színlel, így bejut az áhított kórházba... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A palack
  A palack
  Mr. Bean vásárol egy palackba épített, három árbocos vitorlást. Ám a figyelmetlen tejesember véletlenül azt viszi vissza az üres tejesüveg helyett. Mr. Bond, azaz Mr. Bean éjszaka behatol a tejüzembe... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Főúri vendégség
  Főúri vendégség
  Mr. Bean megmenti egy főúri dáma kutyusát. Az elegáns hölgy hálából meghívja egy főúri vacsorára kissé kopott, de látványos kastélyába. Tényleg hálából? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A bevásárlókocsi
  A bevásárlókocsi
  Mr. Bean-t megkéri Mrs. Wicket, hogy vásároljon be neki is az áruházban. Annyi mindent kell vennie, hogy kénytelen egy új, önjáró bevásárlókocsit tervezni, hogy minden beleférjen... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A világ legnagyobb tévéje
  A világ legnagyobb tévéje
  Bean és Irma addig veszekednek azon, melyik műsort nézzék a tévében, míg az tönkre megy. Kell egy új. Mr. Bean beleszeret az áruház legnagyobb tévéjébe... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A hasonmás
  A hasonmás
  Egy nap Mr. Bean saját klónjával találkozik az utcán. A két Bean összebarátkozik. Ám este együtt vacsoráznak Irmával, Mr. Bean barátnőjével... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Az autogram
  Az autogram
  Mr. Bean nagy rajongója a Csodálatos Énekesnőnek. Elmegy a koncertjére és megpróbál autogramot kérni tőle. De a Csodálatos Énekesnő testőre ezt minduntalan megakadályozza... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Az óriástök
  Az óriástök
  Mr. Bean egy tököt nevel, hogy elnyerje vele a fődíjat. Szomszédjával versenyez, melyiküké lesz nagyobb. Minden trükköt bevetnek a cél érdekében... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Restauráció
  Restauráció
  Őfensége tiszteletére Mr. Bean királyi stílusban díszíti fel a szobáját. A külföldi turisták özönlenek a "Palotába", de Ms. Wicket közbe lép... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Békainvázió
  Békainvázió
  Mr. Bean békatenyésztésre adja a fejét. Ám a békák váratlan túlnépesedésére nem számított! Eközben Mrs. Wicket fontos vendégeket vár vacsorára... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A gólya
  A gólya
  Mr. Bean feltör egy tojást, amiből kibújik egy csóré madárfióka, akiből a világ legszemtelenebb gólyája lesz... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Macskajaj
  Macskajaj
  Scrapper megkeseríti Mr. Bean életét, aki kidobja a kukába. A gonosz macskát elviszik a szemetesek. Bean szerez helyette egy másik, kedvesebb cicát. De át tudja verni Mrs. Wicket-et? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Futóverseny
  Futóverseny
  Mr. Bean összeakad örökös riválisával egy városi futóversenyen. Persze, mindketten minden trükköt bevetnek a győzelem érdekében... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean a zongorista
  Mr. Bean a zongorista
  Mr. Bean vesz egy zongorát, s elhatározza, megtanul rajta játszani és ő lesz a legnagyobb pianista a világon! De ki lesz a zongoratanár? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A hívatlan vendég
  A hívatlan vendég
  Mr. Bean-hez beköltözik Harry, Bean régi iskolatársa. Üröm az örömben, hogy Harry nagyevő, aki még éjszaka is - álomkóros állapotban - a hűtőt fosztogatja... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Börtönben
  Börtönben
  Mr. Bean nagyon hasonlít egy szökött bűnözőre, aki ráadásul nála bújik el. A rendőrök Bean-t viszik a dutyiba, a szökevény pedig ott marad a lakásban. Kinek lesz nehezebb sora: aki börtönbe kerül vagy aki Mrs. Wicket lakója lesz? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A randevú
  A randevú
  Mr. Bean és Irma Gobb randizni mennek. Ám Mr. Bean-nek nem erős oldala a romantika... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Félelem és reszketés
  Félelem és reszketés
  Mr. Bean moziba megy, hogy megnézzen egy rémisztő filmet. Nem is sejti, hogy tényleg meg fog rémülni... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Műkincsrablás
  Műkincsrablás
  Mr. Bean a múzeumban észrevesz egy műkincstolvajt. Egészen Párizsig követi a bűnözőt, hogy visszaszerezze az értékes zsákmányt... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Mr. Bean az étteremben
  Mr. Bean az étteremben
  Mr. Bean Teddy mackóval egy elegáns étteremben vacsorázik. Pár rongyrázó híresség is érkezik, akik langusztát lakmároznának vacsorára. Mit tesz ilyenkor egy állatbarát? A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Autóüldözés
  Autóüldözés
  Mr. Bean autója végleg lerobban. Jobb híján szerez egy hőlégballont. Nagy meglepetés éri a fellegek között... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A feltaláló
  A feltaláló
  Mr. Beant kitúrja kényelmes bérleményéből egy feltaláló, akit Mrs. Wicket megkedvel, hasznos találmányai miatt. A találékony Bean a hideg és kopott padlásszobában arra készül, hogy visszaszerezze komfortos albérletét a betolakodótól... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Az aranyhal
  Az aranyhal
  Teddy mosodába kerül, mert büdös lett, amikor beesett az olajos halak közé. Míg a mackó házon kívül van, Mr. Bean megment egy aranyhalat és magához veszi... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • Macskamegőrzés
  Macskamegőrzés
  Mr. Bean hibájából Mrs. Wicket kórházba kerül. Amíg hazatér, Mr. Bean vigyáz a macskájára. Ám Scrapper és Mr. Bean ki nem állhatják egymást... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz
 • A tolvaj szarka
  A tolvaj szarka
  Mr. Bean ápolásba vesz egy sebesült szarkát. Ám a kis beteg odahordja Bean lakásába azokat ékszereket, amiket éjjel elcsen... másnap reggel csattan a bilincs a mit sem sejtő főhősünk csuklóján... A Stúdió Beatstars animációja.
  Értékelés:
  Matinéhoz