Helikoffer

Alma együttes

Alma együttes: Helikoffer (dal, rajzfilm gyerekeknek)

Almáék az újraszerelt helikofferrel utazásra csábítanak.

Az Alma Együttes 2008-ban megjelent negyedik nagylemezén szerepel ez a feldolgozás. A lemez címe: „Játszunk együtt!". Hanganyagát a zenekar kivételesen nem saját dalaiból, hanem immár klasszikussá vált Bródy szerzeményekből állította össze. A hangzón a Helikoffer dal mellett szerepel még a Micimackó, a Mákosrétes, a Csudálatos Mary, a Mit tehetnék érted?, a Luca babám. A dalok mind új zenei köntöst kaptak, újrahangszerelésükben a legváltozatosabb zenei irányvonalak és hangulatok váltakoznak.(Ska, swing, karibi, régi zene stb.) A lemez legnagyobb érdeme, hogy akik kívülről ismerik a dalokat Halász Judit előadásában, azok számára is végig újat nyújt a zenekar.

További ajánlat

Alma együttes: Balaton (dal, animáció gyerekeknek)

Balaton

Alma együttes

Az Alma Együttes Balaton c. száma, a zenekar 2010-ben megjelent azonos című CD-és mesekönyvén szerepel. A mese egy kis béka - Kurutty - Balaton körüli kalandos utazásáról szól. Bartos Erika verseivel és csodálatos gyurmaképeivel, valamint az Alma zenekar hangulatos zenéjével...
Alma együttes: Táncol a Télapó (dal, rajzfilm gyerekeknek)

Táncol a Télapó

Alma együttes

Táncol a Télapó, hull a pelyhes, s végre itt a tél! Ismerd meg az Alma együttes legújabb, Télapóváró dalát.
Alma együttes: Khumba dal (rajzfilm gyerekeknek, filmzene)

Khumba dal

Alma együttes

Az Alma zenekar a Khumba című, kis zebráról szóló dél-afrikai animációs rajzfilmhez készített egy dalt, melyhez videoklip is készült, ezt látjátok most. A klipet a hazai mozik is vetítik a gyerekfilmek előtt.
Alma együttes: Háztáji nóta (gyerekdal, mese, rajzfilm gyerekeknek)

Háztáji nóta

Alma együttes

Vidám dalocska arról, hogy melyik állat milyen hangot ad. Zene: Alma együttes. Animáció: Bartos Erika
Alma együttes: Zivatar lányka (gyerekdal, mese, rajzfilm gyerekeknek)

Zivatar lányka

Alma együttes

Mit csinálhat egy kisleány, ha esik az eső? Ha esőre áll, tán nagyra nő! Erről énekel az Alma együttes is, a dalhoz az illusztrációt Bartos Erika készítette.